Photoboot Huren? Bij Wie?

De GIF cubicle is dus de ideale manier om je item te lanceren, je merk te promoten of je bereik te vergroten! Het principe is heel simpel en voor iedere GIF photobooth hetzelfde: er worden meerdere foto’s achter elkaar gemaakt (vergeet niet te bewegen!) en deze vormen samen een hele korte video die in een “loop” wordt afgespeeld.

Deze delen ze vervolgens met de door jou gekozen hashtag op Instagram of Twitter en automatisch wordt de foto afgedrukt met een kader in jouw huisstijl. Onze Hashtag zorgt voor zowel online direct exposure als offline activatie. Ideaal voor de lancering van een nieuwe campagne of bij een winkelopening bijvoorbeeld. Videobooth Een videobooth, videopaal of videozuil wordt ook wel digitaal gastenboek genoemd.

Laat je gasten een boodschap of wens inspreken. Een persoonlijker aandenken kan haast niet! Bij Fotodoos zetten wij onze Classic photobooth in als videobooth. Je kunt ervoor kiezen om alleen video’s op te nemen of een combinatie te huren van de photobooth en videobooth! Fotograaf Soms kun je beter een fotograaf huren fulfilled een mobiele fotostudio.

Een photobooth kan dan niet altijd alles op de foto krijgen. Onze professionele fotograaf is daarin een stuk flexibeler. Bovendien is de professionele fotograaf goed te combineren satisfied een green screen dat toddler over de grond doorloopt en kan de belichting precies goed worden ingesteld en uitgelijnd. Polaroid Paparazzi Wil je dat de fotograaf naar de gasten toekomt in plaats van dat de gasten naar de photobooth toe moeten Dan is onze Paparazzi fotograaf een goede keuze.

Ook kunnen de foto’s meteen online gedeeld worden. De fotograaf loopt rond fulfilled een spiegelreflexcamera, waardoor de kwaliteit van de foto’s niet onder doet voor de photobooth foto’s. Unieke photobooths Er zijn ook photobooths pass away niet onder de standaard categorien vallen. Wat dacht je van onze Air Graffiti Wall waarbij je op een groot scherm digitale graffiti kunt spuiten of de Curve die als bullettime photobooth 3D-GIFjes maakt! Ben je dus op zoek naar iets unieks voor je feest of evenement, dan zijn dat zeer geschikte foto activaties.

Photoboot Huren? Waar Precies

Ons antwoord Dat hangt af van aantal factoren. De kosten voor het huren van een photobooth zijn helemaal afhankelijk van wat voor soort photobooth je kiest en welke opties je hierbij kiest. Heb je een kleiner budget, dan zijn onze Traditional en Vintage goede opties. Ben je op zoek naar iets unieks en heb je meer te besteden, dan kun je denken aan de Curve, Air Graffiti of Professionele Fotograaf.

Photoboot Huren? Lees Dit EerstPhotoboot Huren? Kijk Hier Naar

De precieze prijs voor het huren van een photobooth berekenen Wil je de precieze prijs voor het huren van een photobooth weten Dan kun je de prijs berekenen voor de door jou gekozen information. Hoe je dat doet Selecteer een de photobooth pass away jij graag zou willen huren Kies de dag waarop je de photobooth wilt huren Bepaal hoe lang je de photobooth wilt huren Selecteer een ‘photobooth-pakket’ Voil, je hebt een precieze prijsopgave voor het huren van de door jou geselecteerde photobooth Wat is er inbegrepen als je een photobooth huurt Transportation Of je nou een exclusief feest in het centrum van Amsterdam organiseert, een stand hebt op de beurs in Utrecht of een personeelsfeest aan’t water in Rotterdam, wij komen fulfilled onze photobooths altijd overal zonder additional reiskosten! Transportkosten zijn standaard inbegrepen in heel Nederland, ongeacht het aantal kilometers dat wij moeten rijden.

Niet alleen om ervoor te zorgen dat technisch alles tip leading verzorgd is, maar ook om je gasten te helpen en te enthousiasmeren. Wil je de photobooth meerdere dagen huren dan kan de photobooth in overleg ook alleen gebracht en gehaald worden en bieden wij technische assistance op afstand. Onbeperkt printen Verwacht je veel gasten of bezoekers op je evenement Geen zorgen! Huur je een photobooth bij Fotodoos, dan is het printen altijd onbeperkt.

Gastenboek Het is natuurlijk helemaal leuk als je gasten meteen de foto’s opplakken in een gastenboek en hier een persoonlijke boodschap bij achterlaten. Zo heb je meteen een tastbare herinnering om nog jaren door te kunnen bladeren. Bij Fotodoos is er altijd een gastenboek inbegrepen wanneer je een photobooth huurt voor je bruiloft.

Photoboot Huren? Goed OplettenPhotoboot Huren? Doe Het Goedkoop

Uniek fotokader Bij Fotodoos ontwerpen wij voor iedereen pass away een photobooth huurt een gepersonaliseerd fotokader. Dit kan op basis van de trouwkaart als het gaat om een bruiloft, maar ook op basis van een logo design en huisstijl voor en zakelijk event. Zo is de fotoprint geheel in stijl van het merk of bedrijf.

Photoboot Huren? Waar Precies

Attributen Bij een photobooth horen natuurlijk ook leuke attributen of props. Om de leukste en gekste foto’s te maken leveren wij dus altijd een pakket fulfilled props. Denk hierbij aan leuke brilletjes, snorren, baarden en lipjes op stokjes in allerlei kleuren. De props zijn van hoge kwaliteit en maken de foto’s echt af! Uiteraard kunnen wij ook props leveren in een specifiek thema of custom props ontwerpen en laten drukken! Achtergrond Bij het huren van een open air photobooth zoals bijvoorbeeld onze Classic, Vintage, Modern of Mirror, krijg je van ons altijd een standaard achtergrondscherm.

Plaats een reactie