Photoboot Huren? Doe Het Goed

Photoboot Huren? Kijk Hier NaarPhotoboot Huren? Goed Opletten

Daar kun je na afloop van het feest of evenement alle foto’s downloaden. Je krijgt dan zowel de originele bestanden als de personalized versie met ontwerp zoals deze ook geprint zijn. Professionele belichting Ook in donkere ruimtes zullen de foto’s perfect belicht zijn. Bij iedere photobooth die je huurt komen professionele studioflitsers.

Zet de photobooth dus gerust bij een donkere dansvloer, de foto’s zijn altijd van hoge kwaliteit! Hoe werkt het huren van een photobooth Photobooth reserveren Je kunt de photobooth rechtstreeks boeken by means of onze reserveringspagina of je kunt een offerteaanvraag doen. Zodra dit akkoord is zullen wij de photobooth toevoegen aan ons reserveringssysteem.

Ook sturen we je een mail fulfilled handige tips & techniques. Heb je speciale wensen, klopt er iets niet of is er iets nog niet helemaal duidelijk Dan kun je ons by means of e-mail, Facebook en natuurlijk gewoon de telefoon bereiken. Design fotokader Een aantal weken van te voren nemen we contact met je op om je wensen te bespreken voor het fotokader.

Photoboot Huren? Doe Het GoedPhotoboot Huren? Waar Precies

Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden voor de design van het fotokader. Zodra het ontwerp is gemaakt sturen wij deze naar je toe ter goedkeuring en kun je eventueel nog wijzigingen doorgeven. Bij akkoord voegen wij de design toe aan de photobooth en komt dit op alle prints! Ontwerp je liever zelf iets Dan sturen we je het format toe waar je het design in kunt maken.

Photoboot Huren? Goed Opletten

Alle foto’s die worden gemaakt fulfilled de photobooth worden gepload naar deze pagina. Standaard is jouw online gallery verborgen en versleuteld, zodat alleen jij toegang hebt. Via de link kun je jouw voorkeuren aanpassen en een wachtwoord kiezen voor je gallery. Na afloop van het evenement kun je in een keer alle digitale foto’s downloaden.

Een van onze helden neemt contact op met de door jullie opgegeven contactpersoon op locatie. Is het nodig dat we al eerder komen opbouwen, dan is dit in overleg altijd mogelijk. We zorgen dat alles op tijd is opgebouwd en getest. Op de door jullie gekozen huurtijd kunnen jullie van start met foto’s maken! Starten we later on door file of andere onvoorziene omstandigheden Dan blijven we gewoon wat langer.

Gedurende de gehele huurperiode kunnen er onbeperkt foto’s gemaakt worden. De photobooth host zal je gasten aansporen zo veel mogelijk foto’s te maken. Heb je Premium Props bijgeboekt, dan liggen deze natuurlijk klaar voor je gasten! Heb je gekozen voor additional opties als het delen van de foto’s by means of e-mail, dan zal de host je gasten daar op wijzen en stimuleren de foto’s zoveel mogelijk online te delen.

Daarna neemt Alle gemaakte foto’s zijn achteraf te downloaden via de online gallery. Feedback Ben je helemaal enthousiast en weet je nog een andere gelegenheid waar wij fulfilled onze photobooth kunnen staan Laat dan je beoordeling achter en vertel het door aan je vrienden, collega’s of familie! Misschien zien we je dan op een toekomstig personeelsfeestje, verjaardag, jubileum, promotie, winkelopening, festival, beurs, een andere bruiloft, open dag of ergens anders Waar moet je rekening mee houden als je een photobooth wilt huren Uiterlijk Het kiezen voor een photobooth is vaak een kwestie van smaak.

Photoboot Huren? Hier Moet U Op Letten

Wil je dat de photobooth een strakke uitstraling heeft of juist een classic look Ga je voor het klassieke fotohokje of juist een moderne GIF booth Ga je voor een fotozuil of voor een eyecatcher als een fotospiegel Functionaliteiten en opties In de basis hebben de meeste photobooths die we verhuren dezelfde functionaliteiten en is een aantal zaken standaard inbegrepen bij alle photobooths.

Waar de n de focus wil op het printen van de foto’s, vindt de ander het online kunnen delen van de foto’s belangrijker. Bij alle photobooths staat aangegeven wat voor functionaliteiten de booth heeft. Kom je er zelf niet uit, dan kun je bij het aanvragen van een offerte precies je wensen aangeven.

Goede plek Heb je een photobooth gekozen en gereserveerd Dan is het tijd om te bedenken waar je deze wilt plaatsen. Een goede plek is een plek fulfilled genoeg ruimte om de photobooth neer te zetten, fulfilled een stroompunt in de buurt van de cubicle. Ook is het belangrijk dat de photobooth goed zichtbaar is voor je gasten.

Wil je de photobooth buiten plaatsen, zorg er dan voor dat deze overdekt kan staan. Daarnaast kunnen niet alle photobooths op alle plekken komen. Wil je de photobooth op de eerste verdieping plaatsen maar is er geen lift Neem dan even call op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn!.

Photoboot Huren? Geen ScamPhotoboot Huren? Goed Opletten

Photoboot Huren? Lees Dit

DE MEESTE KEUZE IN PHOTOBOOTHS We hebben meer dan 10 verschillende photobooths beschikbaar. Zo is er altijd een model dat bij jou en je occasion past! Of je nu zoekt naar een standaard goedkope photobooth, of een unieke fotospiegel, we hebben het large en zeker. Maar ook een echt fotohokje of de unieke bakfiets, nostalgische fotocamera, het kan allemaal.

Plaats een reactie